Teoriundervisning bil

Hos Kørekort Aarhus har vi tilrettelagt teoriundervisningen, så den følger de til enhver tid gældende regler. Det betyder, at vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning med tilhørende tavleundervisning.

Vi har valgt at tilrettelægge undervisningen, så der er teoriundervisningen mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16-19, men vi tilpasser altid undervisningen individuelt, så du kan få flere teoritimer, hvis du ønsker at få kørekortet hurtigere.

Loven siger, at du skal have 29 teorilektioner, så hvis du vælger at gennemføre teoriundervisningen på normalt vis, vil du typisk være færdig efter 4 uger, men ønsker du et lynforløb, kan du være færdig på to til tre uger!

Teoriundervisningen til bil foregår i vores lokaler på Jægergårdsgade 142, hvor der altid vil være en kørelærer til stede, så du har mulighed for at få besvaret dine spørgsmål, og efter hver lektion skal du have kørelærerens underskrift på, at du har været til stede og deltaget i undervisningen.

Du har desuden mulighed for at repetere derhjemme, og vi anbefaler kraftigt, at du gør dette.

Prisen hos Kørekort Aarhus dækker et ubegrænset antal teorilektioner.

Teoriprøve:

Inden du går til teoriprøven, skal du have afleveret en lægeerklæring, som almindeligvis koster omkring 400 kroner, og have gennemført mindst de 29 lovpligtige teorilektioner. Vi sender dig ikke op til teoriprøven før vi er sikre på, at du har en god chance for at bestå. Du kan tidligst gå til teoriprøven, en måned inden du fylder 17 år.

Prøven varer ca. 45 min.

Tilmeld dig et hold hos Kørekort Aarhus

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortaarhus.dk eller brug kontaktformularen her på siden.