Bedste pris på et kørekort i Aarhus – lovpligtig pakke kr. 8.900 til de første 100

Hos Kørekort Aarhus har vi valgt at give dig mulighed for at få dit kørekort til en rigtig god pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

De første 100 får kørekortet til kr. 8.900 inkl. moms., derefter er prisen (Lovpakke)

Kørekort Aarhus tilbud dækker over den lovpligtige pakke, som består af:

  • Ubegrænset teoriundervisning
  • 4 lektioner på manøvrebane (en halv dag)
  • 16 lektioner kørsel på vej
  • 4 lektioner i køreteknisk (glatbane)
  • 3 evaluerende prøver

 

Det er faktisk den bedste pris på et kørekort i Aarhus! Der er rift om pladserne, så tilmeld dig, mens der endnu er ledige pladser.

Det er vildt billigt – hvordan er jeres kvalitet så?

Der er ikke nogen grund til at være bekymret for at vi slækker på kvaliteten. Hos Kørekort Aarhus har vores kørelærere mange års erfaring og har undervist rigtige mange forskellige typer af elever med gode resultater.

Hos Kørekort Aarhus lægger vi stor vægt på, at du får et forløb, som du bliver tilfreds med og hvor vi kan være sikre på, at medet kørekort i hånden fra Kørekort Aarhus er en både sikker og fornuftig billist – ellers anbefaler du os jo heller ikke til andre!

Betingelser:

Holder du pause på længere end 3 måneder, skal du starte forfra. Dette betyder også at du skal betale igen.

  • For at opnå introprisen skal lovpakken være betalt senest rettidigt oplyst fakturadato fra køreskolen. Hvis der ikke modtages betaling inden for 14 dage modtaget faktura vil ovenstående listepris være gældende for obligatorisk undervisning, den pris som oplyst i hjemmesiden. Efter holdstart vil du modtage en mail med betalingsoplysning - vi opfordre derfor til, at du tjekker din indbakke og spamfilter.
  • Ved udeblive fra køretime, manøvrebane og glatbane uden grund vil man blive faktureret fra listeprisen for den enkelte ikke mødte aftale. Ved sygdom og akut tilfælde - skal dette meddeles kørelæreren senest kl. 08.00 på dagen.
  • Ved bortkommen lektionsplan eller ansøgning om kørekort opkræves et genoprettelsesgebyr på 1000 kr.

Tilmeld dig et hold hos Kørekort Aarhus

Har du lyst til at starte hos Kørekort Aarhus? Så klik på ”tilmelding og udfyld formularen”, så kontakter vi dig nærmere omkring de praktiske detaljer. Har du spørgsmål inden du tilmelder dig er du meget velkommen til at kontakte os

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortaarhus.dk eller brug kontaktformularen her på siden.